Dzwonki Drukuj
Wpisany przez mgr Aleksandra Buła   
Poniedziałek, 15 Wrzesień 2014 08:57


nr

Rozpoczęcie lekcji

zakończenie lekcji

Czas trwania przerwy

1

7:50

8:35

10 min

2

8:45

9:30

10 min

3

9:40

10:25

10 min

4

10:30

11:15

5 min

5

11:20

12:05

15 min

6

12:20

13:05

10 min

7

13:15

14:00

5 min

8

14:05

14:50

5 min

9

14:55

15:40

5 min

 


LAST_UPDATED2